Esports Venue Summit

Pridružite se nam na virtualnem dogodku Esports Venue Summit 26. - 29. oktobra na edinem forumu, namenjenemu izključno e-športnim prizoriščem in prostorom. Virtualni sejem bo informiral in navdihnil tiste, ki so že dejavni v e-športnem sektorju in tiste, ki delajo na prizoriščih in prireditvah bodisi v športu, zabavi, prostem času, gostinstvu ali razvoju. 

Na dogodku Esports Venue Summit bo predstavljenih 11 sej / razprav več kot 50 ključnih oseb v industriji e-športa, zabave in prireditev v živo, vključno z našim govornikom Albinom Hüblom, ki bo v torek, 27. oktobra ob 16:15 sodeloval na konferenci »Virtualna rešitev - ideje in navdih za vaš lastni e-športni dogodek «

Teme, o katerih se bo razpravljajo, vključujejo: pojav in nadaljnjo rast e-športa na svetovni ravni; udejstvovanje skupnosti v e-športu; združitev e-športa in tradicionalnih športov; moč tehnologije; e-šport kot izjemna naraščajoča izkušnja; finance za pojavom; vsestranskost prizorišč-večnamenski prostori; razvijanje trendov v oblikovanju e-športnih prizorišč-razprava z vodilnimi arhitekti in še več.

Pridobite podrobnosti in se brezplačno registrirajte na https://www.esportsvenuesummit.com/