Inovacije za trajnostno prihodnost

Elan EkoFlex™ je edinstvena večnamenska inovativna sedežna rešitev za organizacijo kulturnih ali športnih prireditev na prostem, kongresov, koncertov ali drugih dogodkov na prostem. Trajnostni, tehnološki, pametni, varni in mobilni sedežni sistem  izpolnjuje najvišje zahteve glede energetske učinkovitosti in avtomatizacije, kar je in še bo drastično postalo ena glavnih prednostnih nalog organizatorjev dogodkov na prostem.

Inovativni sistem tribun Elan EkoFlex™ je sestavljen iz več enot tribun različnih velikosti. Prireditve niso več omejene s predvidenim tlorisom ali fiksno postavitvijo sedežev, nasprotno, prizorišča ali zunanji prostor se lahko prilagodijo v večji meri kot kdaj koli prej in se spremenijo v edinstveno začasno prizorišče, posebej zasnovano za posamezno prireditev. Elan EkoFlex™ upravljavcem prizorišč pomaga prihraniti čas, energijo in denar za izdelavo različnih postavitev za posamezne dogodke ter jim omogoča, da povečajo koledar dogodkov skozi vse leto in potencialno povečajo svoje prihodke. 

Novo razvita sedežna rešitev EkoFlex™ zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo v primerjavi s sedeži, ki jih danes videvamo na prireditvah na prostem. Naša zasnova vključuje več naprednih funkcij, vključno z nastavljivimi nogami na enoti tribune za stabilno montažo na travnatih površinah, ogrevanimi sedeži z ergonomsko peno, nastavljivo družinsko klopjo, dodatnim prostorom za noge in polnilno postajo. Poleg tega so sedeži večnamenski in se lahko uporabljajo kot klopi, mize ali delilniki prostora.

Pri načrtovanju sistema Elan EkoFlex™ se nismo osredotočili le na izboljšanje uporabniške izkušnje, temveč tudi na zagotavljanje trajnosti in energetske učinkovitosti. V celotnem izdelku smo uporabili obnovljive materiale in v naslonjala sedežev vgradili sončne celice. Ti sončni paneli proizvajajo vso potrebno energijo za napajanje naprednih funkcij, kot so ogrevani sedeži, polnilne postaje in luči LED na ploščadi, ki so še posebej uporabne za večerne dogodke.

Naše inovacije poganja zavezanost okolju prijaznejši prihodnosti, ki je ključnega pomena tako za našo generacijo kot za tiste, ki prihajajo. Z dajanjem prednosti trajnostnim praksam in energetsko učinkovitim rešitvam želimo prispevati k bolj zdravemu planetu in navdihniti druge, da se nam pridružijo pri teh pomembnih prizadevanjih. Elan EkoFlex™ je dokaz naše predanosti ustvarjanju okolju prijaznih izdelkov, ki zadovoljujejo današnje potrebe in hkrati varujejo vire prihodnosti.

 


Video